Helmond heeft veel restaurants waar je heerlijk en sfeervol kunt eten. Sommige op een bijzondere locatie, andere met een hele speciale kaart en vele bieden een combinatie van beiden. En voor een heel bijzondere ervaring kun je dineren bij een sterrenrestaurant. Kortom: voor ieder wat wils. Na het eten wandel je door naar het Havenplein, de Steenweg of de Markt waar je de calorieën er weer af kunt dansen. Met mooi weer kun je ook nog neerstrijken op een terrasje aan het kanaal.

Bekijk het complete overzicht van cafés en restaurants. Voor een diner, lunch of avondje stappen. Wat jij wil. Je bent overal van harte welkom. Keuzestress? Dat is genoeg reden om nog een keer terug te komen.

Bijzondere restaurants

 • De Rozario

  Hier ga je niet zomaar even een vorkje prikken. Eten bij dit sterrenrestaurant is een hele bijzondere beleving. Laat je in de watten leggen door chef Jermain en zijn team. Dat wordt een avond om nooit te vergeten.

  De Rozario
 • De Deftige Aap

  In een historisch pand brouwen ze bier waar je bij staat. Brabants Lekkerste Bier van 2019, Kiele Kiele, komt hier vandaan. Moet je echt eens proeven, samen met een gerecht van de geweldige kaart. Want koken kunnen ze hier ook als de beste.

  De Deftige Aap
 • Nastrium

  De basis van Nastrium is de Franse keuken, met een vleugje Indisch. Lekker! Probeer zeker ook de zelfgemaakte gin, gemaakt naar speciaal recept. 

  Nastrium

Uit eten buiten het centrum

Om lekker te eten hoef je niet per se naar het centrum te komen. Nee joh! Overal in de stad zijn goede restaurants te vinden. Van sappige steaks tot echte Napolitaanse pizza's.

Onze tips!