Helmond Marketing is dé stadsmarketingorganisatie van Helmond en de kracht achter VisitHelmond.
 

Vacature Financieel Toezichthouder

Stichting Helmond Marketing is op zoek naar een gedreven en ervaren Financieel Toezichthouder om de Raad van Toezicht te versterken.

Bekijk de vacature

Onze missie

Vraagzijde: bewoners en bezoekers willen we het zo makkelijk mogelijk maken om een zinvolle invulling aan hun vrije tijd te geven. Op VisitHelmond.nl vind je het grootste aanbod van doe- en beleefdingen in Helmond. Activiteiten voor jong en oud, voor ieder wat wils.

Aanbodzijde: doe- en beleefdingen in Helmond bieden wij niet alleen een podium, maar zetten we ook vol in de spotlights. Zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. We maken het zo makkelijk mogelijk om zichtbaarheid en ruchtbaarheid voor jouw locatie of activiteit te realiseren. VisitHelmond biedt een podium voor waardevolle belevenissen in Helmond.

Wat doen we?

Er is zoveel te doen en te beleven, hoe maak je daaruit een keuze? VisitHelmond helpt daarbij. Door bij te dragen aan een zo aantrekkelijk en gevarieerd mogelijk activiteitenaanbod en iedereen hierin wegwijs te maken. Een toegankelijke, betrouwbare en inspirerende gids die bijdraagt aan een goed imago van Helmond.

Wij zijn ervan overtuigd dat Helmond alles heeft wat bewoners en bezoekers zoeken; voor een dag, een weekend of een leven lang.

VisitHelmond wil alles wat Helmond ‘Helemaal Helmond’ maakt een podium geven en met elkaar verbinden. Zodat de afzonderlijke plekken en belevenissen optellen en elkaar versterken. Zodat de verschillende partners en partijen elkaar vinden en nóg meer gaan samenwerken. Zodat er nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan die bezoekers aanspreken en bewoners trots maken. Wij zien onszelf als een verbinder waar vraag en aanbod samenkomen. Zo dragen we bij aan een levendige, groeiende en bloeiende stad. Helemaal Helmond.

Speelhuis met fotograve ervoor

   

Wij zijn Helmond Marketing