Zeg nou eerlijk, zo af en toe een hapje buiten de deur eten met het hele gezin is toch heerlijk? Even niet zelf boven de pannen hangen. Om er een perfecte middag of avond van te maken, is het wel belangrijk dat kinderen zich ook prima kunnen vermaken én iets lekkers van de kaart kunnen kiezen. Daarom: een aantal restaurants waar ieder gezinslid blij van wordt. 
 

Warande Park Restaurant

Voor kinderen is het hier overdag het leukst. Ze kunnen zich prima vermaken bij het dierenpark, op de skatebaan en in de speeltuin. Misschien nog een rondje midgetgolf tussendoor? Ouders, opa’s, oma’s en andere begeleiders kunnen zich neervlijen op het terras met prachtig uitzicht. De kaart is uitgebreid, met luxe broodjes en salades, maar ook tosti’s en taartjes. De uitspraak ‘voor ieder wat wils’ is hier zeker van toepassing.

Bezoek Warande Park Restaurant

Welkom Thuis

Dit is zo’n verborgen pareltje dat je met iedereen wil delen. Midden in het centrum, maar in de diepe achtertuin is niets te merken van de drukte. En omdat het afgesloten is, kunnen kleintjes er zonder zorgen spelen. Sinds kort kun je er lunchen én dineren Er is zelfs een heel pannenkoekenmenu. Maar liefst 15 soorten om uit te kiezen. Niet alleen smikkelen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. 

Bezoek Welkom Thuis
Welkom Thuis in Helmond

Barkeet

Dit paradijsje is bij uitstek zo’n adres waar de hele familie gegarandeerd een geweldige middag gaat beleven. Hoe we dat zo zeker weten? Er staan kasten vol bordspellen, je kunt er sjoelen, flipperen, airhockey spelen en nog véél meer. Wil je je stem letterlijk laten horen, duik dan de karaokekamer eens in. Van tevoren kun je je keel nog even smeren met een cocktail, speciaalbiertje of een frisje. En tussen het spelen door kun je even pauzeren met een lekker hapje.

Bezoek Barkeet
Spelletjes bij Barkeet in Helmond

Brandevoortse Hoeve

Kinderen staan centraal bij de Brandevoortse Hoeve. In de zomer kunnen ze verdwalen in het maisdoolhof. En als ze de uitgang hebben gevonden, krijgen ze een ijsje, drankje en verrassing. Check wel eerst de website of het doolhof geopend is. Maar de Billy Barn is er ook nog. Een overdekte speeltuin waar ze kunnen klimmen en klauteren. In de hoeve of op het terras kunnen jullie genieten van allerlei lekkers.

Bezoek Brandevoortse Hoeve
Brandevoortse Hoeve in Helmond