1 t/m 9 van 25 resultaten

De tips van Esmeralda

De tips van Esmeralda

Met de tips in deze blog neemt Esmeralda je mee naar de mooiste plekken in Helmond. "Helmond zit vol kunst, leuke horeca én is omringd door mooie natuur. De stad heeft jou veel meer te bieden dan je misschien van tevoren zou denken"

Meer lezen over De tips van Esmeralda

Leuk volgens Kim

Leuk volgens Kim De stad Helmond zegt je in eerste instantie misschien niet zo heel veel. Om eerlijk te zijn was dit bij mij ook het geval. Tijdens een weekendje weg verbleven we in de buurt van Helmond en daarom besloten we om een bezoekje te brengen aan deze Brabantse stad. Wat is er allemaal te zien en te doen in Helmond? Ik heb de leukste Helmond tips voor je verzameld.

Altijd leuk om bezoek te ontvangen in Helmond. En zeker als ze laten weten wat ze zo leuk vinden aan de stad. Dit keer ging Kim van Het Reiskoffertje op pad en maakte een lijstje van haar favorieten.

Meer lezen over Leuk volgens Kim

Speeltuinen in Helmond

Speeltuinen in Helmond

Buiten spelen is gezond! Dus speelbestendige kleren aan en op naar de speeltuin. Er is er altijd eentje in de buurt en kinderen zijn er dol op. Zo hoog mogelijk de lucht in op de schommel en keer op keer van de glijbaan tot ze rode koontjes hebben.

Meer lezen over Speeltuinen in Helmond