Soms heb je gewoon zin om eens uitgebreid te tafelen. Niet een hapje eten, maar echt luxe dineren. In Helmond hebben we verschillende restaurants waar je helemaal in de watten wordt gelegd. 
 

Gastrobar Bij Vrienden

Een nieuw ‘gezicht’ aan de Steenweg is Gastrobar Bij Vrienden. Van oesters tot paddenstoelenrisotto: keuze genoeg. En heb je zin om liever te beginnen met een hoofdgerecht en daarna pas een voorgerecht te verorberen, dan is dat geen probleem. Jou feestje. Houd ook zeker een gaatje vrij voor een kaasplank, want er staat een heuse kaasbibliotheek.

Bezoek Gastrobar Bij Vrienden

Nastrium

Een bijzondere combinatie van de Franse en Indonesië keuken; dat kun je verwachten bij Nastrium. Chef Djailany van de Laarschot heeft een heel eigen stijl die hij graag deelt met zijn gasten. Het is bijna jammer om aan te vallen op de gerechten, want elk bord dat opgediend wordt lijkt wel een schilderijtje.

Bezoek Nastrium

De Rozario

Dineren in een sterrenrestaurant: het is eens iets anders. Hier ga je niet even een vorkje prikken, maar dit is een avondvullend programma vol nieuwe indrukken. Laat je door Jermain en zijn team verrassen met smaken uit de Oosterse keuken, gecombineerd met lekkere wijntjes (of alcoholvrije cocktails). Dit wordt een avond die je niet snel vergeet.  

Bezoek de Rozario
Jermain de Rozario voor zijn restaurant in Helmond

Roka

Tegenover de Lambertuskerk, midden in het centrum, kun je smullen bij Japans restaurant Roka. In de open keuken kun je de vlammen in de pannen zien slaan terwijl je watertandend op je sushiboot wacht. Naast sushi kun je ook kiezen voor een klassiek westers gerecht met een Japanse twist. 

Bezoek Roka
Restaurant Roka