De lente begint bij Kwekerij Van der Linden! Met veel aandacht en toewijding kweken ze op de meest duurzaam mogelijke wijze voorjaarsgoed voor een kleurrijk begin van het tuinseizoen. Loop rond in de kwekerij en verzamel je planten uit de kweekbedden waar alles lokaal wordt geproduceerd. Naast een ruim perkplantenassortiment zijn ze gespecialiseerd in prachtige Hanging-Baskets en staan bekend om het ruim assortiment aan groenten-kruiden en moestuinplanten. In het najaar kweken ze violen en andere najaarsbloeiers, gecombineerd met mooie droogbloemen uit eigen kweek, gedroogd in onze eigen droogkamer. Te koop in opgemaakte boeketten en prachtige kransen.

Workshops
Met enige regelmaat worden er op de kwekerij workshops georganiseerd , in samenwerking met Pluktuin Mooy. Ga zelf (of samen met jullie gezelschap) onder begeleiding met de verse materialen aan de slag. Houdt de website of Social Media in de gaten!

Openingstijden

  • De openingstijden zijn seizoensgebonden: half april-half juni (voorjaarsseizoen) ma t/m vrij. 09.00-17.30 za. 09.00-17.00 zo 11.00-17.00 Half oktober-half november (najaarsseizoen) wo-vrij-za. 10.00-17.00

Neem alvast een kijkje

Locatie