Shop lokaal!

 • Een persoonlijk pastasje

  Wil je nog een mooie outfit scoren bij je favoriete boetiek? Dat kan op verschillende manieren. Sommige winkels hebben een webshop, maar je kunt ook altijd bellen voor persoonlijk advies. Heb je een keuze gemaakt dan kun je je pakje ophalen bij de winkel en thuis passen.

 • Net even wat anders

  'Net even wat anders dan anders-cadeaus', die doen het ook altijd goed. Wat dacht je van een do-it-yourself Crazy Shake pakket? Oftewel een milkshake door de brievenbus. Of van een boeket zijden bloemen? Hartstikke leuk om te geven of om te krijgen, toch? 

 • Een zak snoep op de stoep

  De winkels voor zoetekauwen en lekkerbekken zijn gewoon geopend. Nootjes, kaasjes, wijntjes en snoepgoed hóef je dus niet te bestellen. Maar als je het makkelijker vindt kan dat wel. Als cadeautje laten bezorgen bij iemand anders of gewoon lekker voor jezelf. Heb je vragen of wil je iets heel speciaals? Pak de telefoon en laat het weten. Krijg je een pakket op maat.

 • Een genietmoment cadeau

  Waar doe je iemand een groot plezier mee? Me-time! Even helemaal niets en lekker in de watten gelegd worden. Ook al is het nu even niet mogelijk, met een cadeaubon op zak is de voorpret er niet minder om. En het is een bekend gezegde: wat in het vat zit, verzuurt niet!