Ook in de herfst en winter kun je weer op pad en onderweg lekker sneukelen op geselecteerde adressen. Met het splinternieuwe PeelSneukelboekje onder de arm ga je lekker bourgondisch genieten.

Hoe werkt het?
Je koopt voor € 17,50 bij één van de deelnemende VVV’s/toeristische informatiepunten in het Land van de Peel een PeelSneukelboekje voor het herfst/winterseizoen. In dit boekje vind je 8 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk gerechtje of snack, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes (ook vegetarisch) proeven op verschillende leuke locaties in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren.

Lekker makkelijk
Het PeelSneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

Inclusief gratis wandel- en fietsroutes
Nieuw en een leuk extraatje in het boekje zijn een aantal leuke fiets- en wandeltips voor de PeelSneukelaars. Naast de adressen van de deelnemende horecabedrijven vind je in dit boekje ruim 20 fiets- en wandelroutes in de omgeving van Helmond. Zo kun je gemakkelijk een hapje met een leuke tocht combineren. 

Goed om te weten
Het PeelSneukelboekje is besteedbaar van 1 oktober 2023 t/m 31 maart 2024. 

Het PeekSneukelboekje

Ben je benieuwd welke horecabedrijven in Helmond en omstreken in het boekje staan, of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar hoe het boekje eruitziet? Online kun je al een kijkje nemen.

Bekijk het PeelSneukelboekje hier