Het is alweer de 22e keer dat we met z'n allen kunnen swingen in de kasteeltuin. Dat dat is behoorlijk uniek! Maar liefst acht vrijdagavonden: van 5 juli tot en met 23 augustus zijn er concerten van verschillende artiesten in allerlei muziekgenres op twee podia. Het hoofdpodium met diverse landelijk bekende topacts. Naast het programma op het hoofdpodium komt Podium West dit jaar ook weer terug als nooit tevoren. De programmering op dit podium is meer gericht op andere muziekstijlen, bands met eigen werk en lokale en regionale bands. Bezoekers die behoefte hebben aan een rustiger alternatief of slecht ter been zijn, hebben bij Podium West een prettige plek om te genieten van De Kasteeltuinconcerten.

Het complete programma kun je bekijken via deze link. Alle actuele informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Kasteeltuinconcerten.

Ook dit jaar staan er op het plein tussen de duiventorens verschillende lokale foodtrucks waar je lekkere hapjes kunt scoren. Niet alleen hapjes, maar uiteraard ook drankjes op het extra grote terras. En met dat gegeven in het achterhoofd is het misschien slim om met de fiets te komen. Er worden extra fietsenstallingen geplaatst op het terrein, en stalling Kasteel Traverse is uiteraard ook geopend.

Anders dan de vorige editie komt het statiegeld op de drinkbekers te vervallen, bij binnenkomst op het terrein ontvang je een gratis bekertoken.

Elke week is de bar vanaf 19.00 uur geopend tot 23.30 uur. De speciaalbier-bar én de special cocktailbar zijn weer terug!

Om 19.30 beginnen de eerste optredens op het tweede podium en vanaf 20.30 kun je swingen voor het hoofdpodium. Ben je na 23.00 uur nog lang niet uitgedanst? Dan kun je gewoon verder bij een van de afterparty's in het centrum.

En het mooiste: de kasteeltuinconcerten zijn nog steeds gratis toegankelijk. Gooi die heupen maar los!

Blijven slapen?