Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar ged…

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart.
Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.  
Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Beleef een onvergetelijke avond of middag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes! 
Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

Ook voor blinden en slechtzienden! Bij de voorstelling van 15:00 uur met audiodescriptie en ‘meet & feel’ inleiding door een blindentolk van Komt het Zien! Bel of mail even naar de balie (0492-587000 of bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl) voor kaarten en meer informatie.

Wanneer

  • Zaterdag 16 december 2023 15.00 - 20.30 uurInfo & Tickets
  • Voorstellingsdatum

Prijzen

  • € 21,50

Locatie