Let op: deze voorstelling wordt verplaatst naar volgend seizoen (2023-2024). Kaartkopers zijn op de hoogte gebracht en worden geïnformeerd wanneer de nieuwe datum bekend is.Unbeschreiblich Weiblich! Nina Hagen zong eind jaren zeventig deze rebelse punksong over abortus en dirigeerde daarmee een hele generatie meisjes direct de tweede feministische golf in. Anno nu blijkt het glazen plafond alleen maar wat barstjes te vertonen. Er stijgen steeds meer conservatieve geluiden op die het dameslijf willen bepalen en beperken. Er is een loon én orgasme kloof en Nina’s lied

Hoe is het nou om een vrouw te zijn in de wereld van nu. Hoe is het om de ander te zijn? In Unbeschreiblich Weiblich geeft een literair divers razend en lachend leger van schrijvers en muzikanten antwoord op die vragen.
Een ode aan Nina’s rebellie en een spervuur aan literatuur.

MET SASKIA NOORT, STELLA BERGSMA EN WISSELENDE GASTEN ALS MARION PAUW, TOBI LAKMAKER EN MUNGANYENDE HÉLENE CHRISTELLE

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

Wanneer

  • Vrijdag 27 oktober 2023 20.15 - 23.59 uurInfo & Tickets
  • Voorstellingsdatum

Prijzen

  • € 26,00

Locatie