Workshop Creatief Schrijven

Schrijven is één van de mooiste manieren om emoties te uiten. Dat geldt voor persoonlijke verhalen, herinneringen en gedachten. Geïnspiree…

Schrijven is één van de mooiste manieren om emoties te uiten. Dat geldt voor persoonlijke verhalen, herinneringen en gedachten. Geïnspireerd door de essays van Jonkvrouwe Emelie Wesselman organiseren we de workshop Creatief Schrijven, gegeven door Maartje Vos-Swinkels van De Museumdocent. Maartje geeft je korte schrijfopdrachten om de inkt te laten vloeien en de schrijfspieren op te warmen. Je krijgt tips om precies de juiste woorden op papier te zetten. De workshops zijn los te volgen, ervaring met schrijven is niet nodig. Een notitieboek en pen krijg je van ons, het enige waar je zelf voor moet zorgen is de zin om aan de slag te gaan! Wanneer? De workshops worden gegeven van 10.30 tot 12.00 uur op zaterdag 17 september en 22 oktober. Wat kost het? De kosten bedragen €8 per keer. Dat is inclusief notitieboek, pen, koffie/thee en exclusief een museumticket. Ben je in het bezit van een Museumkaart of VIP KAART VriendenLoterij? Dan is de entree gratis. Doe mee! Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@museumhelmond.nl. Dat kan tot een week voorafgaand aan jouw deelname aan de workshop. Alvast veel schrijfplezier toegewenst!

Maartje Vos-Swinkels werkt onder de naam De Museumdocent aan verschillende projecten in de cultuurwereld. Zij geeft interactieve rondleidingen en lezingen, verzorgt stadswandelingen en denkt met musea mee over inclusiviteit en educatie. Ook organiseerde zij het drukbezochte Schrijfcafé CACAO, waar deelnemers elke maand aan de slag gingen met creatieve schrijfopdrachten in een bepaald thema.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 22 oktober 2022

Neem alvast een kijkje

Locatie